Inaugurada l’exposició de Claudia G. Zucchelli a S’Agrícola de Manacor

El passat dissabte dia 9 de març es va inaugurar a la planta baixa de s’Agrícola l’exposició «Stati di luce e d’ombra» amb fotografies i gravats de l’artista italiana Claudia Giovanna Zucchelli.La seva obra es mou dins l’escenari poètic d’un moment fugaç; imatges compostes accidentalment, on llum i ombre, contrastos i textures creen les condicions de fusió entre la vivència visible i l’experiència invisible alhora.
L’exposició va esser presentada per la també artista plàstica Cati Bauça, que va fer una visita itinerant de l’exposició, partint per una sèria de fotografies analògiques de petit format, que contrasta amb una seria d’obres creades a partir de muntatges digitals, fins a la darrera etapa formada per gravats i xilografies on la base es també la fotografia, transferida i manipulada per poder aconseguir l’efecte aristic que Claudia Giovanna va recercant.
A més de diferents membres de la junta directiva de s’Agrícola, encapçalats per Llorenç Femenias, president de l’entitat cultural i Maria Francisca Forteza que juntament amb Maria Huerga son les responsables de les exposicions de s’Agrícola, a la inauguració hi assistiren companys i amics que, malgrat el mal temps, volien acompanyar na Claudia aquest dia.
L’exposició es podrà veure fins dia 11 d’abril.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.