Gio González i el ‘Chory’ Castro, espectadors de luxe en l’East Mallorca Cup

L’exjugador del RCD Mallorca, Gonzalo ‘Chory’ Castro (Trinidad, Flores, 14 de setembre de 1984), es troba aquests dies a l’illa seguint les evolucions del seu fill, que juga amb el Coscoll City de l’Uruguai, l’East Mallorca Cup en la categoria U-11. Per si no fos poc, els joves jugadors també van rebre aquest divendres el suport de l’actual defensa de l’equip mallorquí, el també uruguaià Gio González.
Precisament el conjunt sud-americà és una de les novetats d’aquesta edició del torneig, on participa per primera vegada. L’equip està enquadrat en el Grup A, al costat de la SD Surt-li, CD Ferriolense, Hamajuku i Juventus i després de guanyar els tres primers partits, es jugarà el pas als quarts de final en l’última jornada de la fase de grups.
RCD ESPANYOL – ATHLETIC
CLUB A U-11, FC BARCELONA – RCD MALLORCA A U-13 | REIAL MADRID – LIVERPOOL A U-15, PARTITS DESTACATS DELS QUARTS DE FINAL
A U-11, la Juventus de Torí, el Liverpool FC, el RCD
Espanyol, el Villarreal CF i l’Athletic Club de Bilbao han accedit com a primers classificats dels seus respectius grups -els cinc compten els seus partits per victories-, mentre que el Coscoll City, el RCD
Mallorca i la AD Penya Raval, han aconseguit el pas a quarts com els tres millors segons classificats dels cinc grups. Els encreuaments de quarts de final són els següents:
RCD Espanyol – Athletic Club de Bilbao (10 hores, Sant Llorenç)
Villarreal CF – RCD Mallorca (dissabte, 10.45 hores,
Sant Llorenç)
Juventus de Torí – FC Hertha 03 Zelendorf (dissabte, 11.30 hores, Sant Llorenç)
Liverpool FC – Carrasco City (dissabte, 12.15, Sant Llorenç)
A U-13, el FC Barcelona, el RCD Espanyol, l’Arsenal
FC, el RCD Mallorca, Atlètic de Madrid, Inter de Milà i
Villarreal CF han dominat els seus respectius grups i han obtingut el bitllet per als quarts de final, al costat del SSV ULM 1846, que ho ha fet com el millor segon dels set grups. Aquests són els aparellaments:
Arsenal FC – Atlètic de Madrid (dissabte, 9.45, Cala Millor)
Millor) Servera) Servera)
Inter de Mián – Villarreal CF (dissabte, 10.30, Cala
RCD Espanyol – SSV ULM 1846 (dissabte, 9.45, Son
FC Barcelona – RCD Mallorca (dissabte, 10.30, Son
Finalment, a U-15, no hi ha hagut sorpreses en la jornada final pel que als favorits es refereix -FC Barcelona, RCD Mallorca i Reial Madrid-, que han accedit a la següent ronda amb autoritat. Els acompanyaran com a millors primers el CD Sant Francesc, i el CE Manacor. Al costat dels cinc campions de grup, accedeixen com els tres millors segons la selecció de Mèxic, el Glasgow Rangers i el Liverpool. Aquests són els partits de quarts:
FC Barcelona – Glasgow Rangers (dissabte, 11.15, Cala Millor)
Reial Madrid – Liverpool (dissabte, 12.05, Cala Millor)
CE Manacor – Selecció de Mèxic (dissabte, 11.15, Son Servera)
CD Sant Francesc – RCD Mallorca (dissabte, 12.05, Son Servera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.