Felicitació Festes de Pasqua de Cecíli Buele des de la ciutat de Cajamarca

Tot i que la felicitació de les Festes de Pasqua del bon amic Cecilí Buele ens ha arribat avui dematí em complau compartir-la amb els amics i els lectors de www.card.cat.
Acab de celebrar el Tridu pasqual, molt ben viscut, a la ciutat de Cajamarca.
Vénc al Perú amb ganes de viure de prop la celebració de la Setmana Santa. I la visc intensament a Celendín, ajudant mossèn Manuel Àlvarez Zerpa, el rector de la parròquia, en les seves tasques pastorals. Sacerdot peruà molt amic meu des de fa dècades, des que arrib al Perú per primera vegada l’any 1975.
Acabada la Setmana Santa, s’acaba també aquesta comunicació meva dels dijous, que he anat fent pública en el meu blog, sobre les vivències personals més profundes que experiment durant el meu pas per aquest redol d’Amèrica Llatina que anomenam Perú.
D’ara endavant, només quedarà reduïda a l’àmbit familiar més estricte i al de les amistats més properes que vulguin comunicar-se directament amb mi.
Ara i aquí agraesc profundament i de tot cor l’atenció que he rebut fins ara, durant aquestes tres primeres setmanes d’estada meva al Perú, per part de tantíssima de gent que em manifesta les seves ganes de seguir-me les passes.
Esper i desig que els hagi fet molt bon profit, a tots.
Que Déu ens acompanyi sempre i pertot arreu, en el nostre caminar per aquest món, en ple segle XXI.
Desig que ens engresqui a comportar-nos sempre com a bons seguidors de Jesús de Natzaret, alhora que com els millors servidors del nostre poble.
Mantenc sempre ben present allò que no es cansa de repetir, per pa i per sal, el meu bon amic capellà peruà, el rector de Celendín:”La fe, més que pel cap o pel cor, entre per les mans i pels peus”. Venint a dir que la fe, sense obres ben concretes que no acabin arribant a tots els col·lectius més desfavorits, tendrà ben poqueta cosa de “cristiana”.
Salut força Déu Jesús que ha resucitat entre nosaltres.
Bones Festes de Pasqua!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.