Presentat a Porto Cristo el llibre d’Antoni Ferrer Vallespir “Una droga llamada Helen»

El passat divendres dia 19 d’abril, es va celebrar el Centre de Cultura de Porto Cristo una conferència i presentació del nou llibre d’Antoni Ferrer Vallespir, «Una droga llamada Helen (otra) película rodada en Mallorca». Presentà el conferenciant la Delegada de Porto Cristo, Antoni Llodra.
A la presentació a més del nombrós públic assistent i hi va ser present «Amparin» Gaspar Forteza fill, que tenia 2 anys quan es va fer el rodatge, li contaren que l’artista Carol Baker els descans del rodatge jugava amb ell.
Antoni Ferrer va fer una acurada presentació del llibre, i va contar entre altres detalls , que l’octubre de 2011 a la revista Perlas y Cuevas,va publicar una interessant entrevista que va fer a Barcelona a Umberto Lenzi, i que publica el llibre juntament amb nombroses fotografies.
Acabada la presentació es va projectar la pel·lícula «Una droga llamada Helen» rodada a Porto Cristo, i Mallorca. El proper 29 de setembre es compliran 55 anys del rodatge de la pel·lícula, una coproducció d’Espanya, Italià i Francia, i dirigida per Umberto Benzi i interpretada per l’actriu Carol Baker i Jean Sorrell.
Quasi tota la pel·lícula va ser rodada a Mallorca entre: Palma, Porto Cristo, Cala Bona, Costa del Pins, Coves d’Artà, a una discoteca, i al Palau Marc de Cala Rajada, on surt un quadre de Joan Miró, i en Gaspar Forteza en una escena d’una discoteca. A Porto Cristo la màgia del cinema va convertir Sa Torre amb un apartament pels protagonistes de la pel·lícula.
A més de contar diferents anècdotes del llibre, Antoni Ferrer, va informar que el rodatge de la pel·lícula va constar 30.000 milions de pessetes i que la pel·lícula es va estrenar a Espanya el 1971 i el març de 1972 a la Sala Imperial de Manacor.
El proper divendres dia 26 d’abril a les 20h., Antoni Ferrer presentarà a S’Agrícola de Manacor el llibre.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.