Celebrat el concert de Primavera de la Banda de Música Local de Son Servera

El passat dissabte , 20 d’abril, al Teatre la Unió de Son Servera va viure una altra nit d’emocions musicals amb el gran concert de Primavera de la Banda de Música Local de Son Servera. El Concert de la banda serverina fou dirigit per Fernando Gil.
El repertorri escollit per va ser el següent: Jesucristo Superstar (selecció); A. Lloyd Weber Obertura de Cándida, Leornard Berstein; Seleccions fron ET de John Wuilliams; Nuovo Cinema; Paradios d’Ennio Morricone; Aladdin de Alan Menken; Paradis de Óscar Navarro.
La més cordial enhorabona a la Banda de Música Local de Son Servera per aquest gran esdeveniment musical, ja que el concert de Primavera sempre és molt esperat pels seguidors incondicionals de la banda serverina. I sens dubte va ser un gran concert de Primavera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.