Comiat a Santa Cruz de Tenerife del contingent A/I XX que desplegarà a l’Iraq durant sis mesos

70 militars del Comandament de Canàries, entre els quals estan inclosos el mig centenar pertanyents al Regiment “Palma” 4 el passat 9 de maig, a l’Aquarterament “Hoya Fría” de Santa Creu de Tenerife, va tenir lloc la parada militar en què es va acomiadar al contingent Alfa India (A/I) XX abans de la seva partida a l’IRAK.
Va ser presidida pel Cap del Comandament de Canàries, tinent general Julio Salom, estant present el Comandant General de Balears, Fernando Luis Gracia Herréiz, ja que aquesta Comandància aporta més de mig centenar de militars al contingent, que al comandament del comandant Álvaro Alejandre Mancebo desplegarà els propers dies a l’Iraq durant sis mesos, a la zona de Bagdad i els seus voltants, i en què la seva principal tasca consistirà a oferir seguretat als diferents assessors fora de la base de l’OTAN i la seva segona missió serà oferir suport logístic i cobertura als soldats espanyols ia altres compatriotes que resideixen a l’Iraq, cosa que s’anomena en anglès National Support Element (NSE).
En la seva al·locució el Comandant Alejandre va afirmar “estar preparats en l’àmbit tècnic, tàctic i moral”
Durant l’acte, el general Ricardo Esteban, cap de la BRICAN XVI, va fer entrega del banderí a la Unitat de Protecció a la Força (UFP) del contingent A/I XX, creat expressament per a aquesta missió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.