Èxit de la XXX edició de la Fira Ramadera de Son Carrió i multitudinària assistència a les Festes de Son Carrió

Fotos Catalina Rafela Galmés.
Enguany, el bon temps va acompanyar durant tota la setmana els actes programats de les Festes Patronals de Son Carrió 2024, que comptaren amb gran participació per part dels carrioners i carrioners, a més de nombrosos visitants que no és volgueren perdre les animades festes que cada any organitzen a Son Carrió. La passada card.cat es va fer ressò del inici de festes que continuaren al llarg de la setmana el dimecres dia 8, a les 9 del matí hi va haver el repic de campanes cridant a festa, i l’horabaixa l’Ofici solemne en honor de Sant Miquel, concelebrat pel rector Mn.Jaume Mercant, i els vicaris Mn. Rafel Umbert, i Mn. Tomàs Mascaró. A les 21.00h, «Un testament complicat», comèdia en dos actes, a càrrec del Grup de teatre carrioner va ser un èxit.
El dijous, a més de la mostra d’un taller d’estampació de brodats per a la creació d’un mural, hi va haver el Festival HI-FI protagonitzat pels nins i nines de Son Carrió.
El divendres a les 16:30h especial patis joves, i gincana popular. A les 20.30 h. donava inici la XXXIII edició de la torrada popular, i nit de tapes l’assistència va ser multitudinària, enguany la recaptació va ser donada íntegrament a l’Associació SOS MAMÁS. La magnífica il·luminació de la façana de l’església va anar càrrec d’en Marc Mosso. La Verbena popular va comptar amb l’actuació: Aquarius, Tomeu Penya&Geminis, Val 9, i el DJ Sebas.
El dissabte hi va haver les llegendes teatralitzades de Son Carrió,i a continuació un itinerari urbà amb la intervenció de l’historiador, Gaspar Valero. El vespre es va celebrar la XV edició de la Nit Carrioart, amb exposicions dels artistes: Lucas Mógica (escultures) Claudia Rivero (gravats i dibuixos) i Rosie Nguyen (pintura). El concert va anar a càrrec dels grups: Toninaina, La Banda del tren de mitjanit que presentà l’espectacle Bona Nit Malparits, els DJ Simonet, i DJ Sanxo.
El diumenge el matí el Museu del Ferrocarril de Mallorca, situat a l’estació de Son Carrió, va traslladar en el temps als visitants amb els personatges a càrrec dels Balladors de la Riba, que es van convertir en viatgers molt especials vestits amb vestuari propi del 1921, any de l’arribada del tren a Son Carrió, i a l’aparcament exterior hi va haver una exposició de cotxes clàssics. A més, del tradicional ball dels Caparrots carrioners acompanyats per la Xerabanda, a la plaça de l’església, va ser un èxit.
La XXX edició de la Fira Ramadera de Son Carrió va tenir com a fil conductor l’exposició de herbes aromàtiques i medicinals a Ca n’Apol·lònia. L’Assistència a la Fira va ser multitudinària, pel que respecte als polítics enguany va comptar amb l’assistència del conseller de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzà, que visita la Fira juntament amb el batle de Sant Llorenç des Cardassar, Jaume Soler, el delegat de Son Carrió, Miquel Font acompanyats pel conseller d’hisenda del Consell de Mallorca, Rafel Bosch, el director IBJove, Tomàs Amer, la consellera electa del Consell, Maria Bauzà, el diputat del GOIB, Rafel Nadal, el batle de Selva, Joan Rotger i dels regidors i regidores de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar. Tancà les Festes Patronals de Son Carrió 2024, el ball de bot amb l’Agrupació Sa Torre.
El reportatge fotogràfic de les Festes de Son Carrió és gràcies a la bona amiga, Catalina Rafela Galmés, que el llarg de l’any deixa constància fotogràfica dels esdeveniments i festes de Son Carrió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.