Presentat el llibre “El baix d’òpera Miquel Riera Sureda” de Ramon Codina Bonet i Bàrbara Duran

En el marc de les Festes de Sant Isidre, el dilluns 13 de maig, va ser presentat a s’Agrícola el llibre “El baix d’òpera Miquel Riera Sureda”. Magdalena Gelabert va iniciar la presentació, fent una síntesi del contingut del llibre, del qual va destacar que era el primer treball sobre el gran cantant manacorí.
Per la seva part, la musicòloga Maria del Mar Trias (autora del pròleg) va posar de relleu tot el marc social i artístic dels ambients de la música escènica de finals del XIX i principis del XX, que ella coneix a fons des del seu treball de fi de màster i la tesi doctoral que està elaborant. Sobretot, el paper que la companyia de Joan Goula. Per la seva part, Bàrbara Duran va subratllar que el treball està basat en fonts arxivístiques i hemeroteca històrica. Des d’un treball inicial de Codina, Duran va fer recerca en premsa i van presentar aquest treball al XII Congreso de Música y Prensa de la Sociedad Española de Musicología celebrat a Palma el mes de març passat. El president Llorenç Femenias va cloure l’acte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.