Èxit de la recordança de Llorenç Gibanel a S’Agrícola

Dins la setmana de festes de Sant Isidre va tenir lloc dimarts dia 14 un acte de recordança a Llorenç Gibanel que va resultar un èxit de públic ja que el saló d’actes es va quedar petit per la gran quantitat de gent que va voler assistir-hi.
Aquesta va ser la segona part dels actes, que en la seva memòria han organitzat la seva família i l’Associació Cultural s’Agrícola, tota vegada que tres setmanes abans s’havia inaugurat una exposició de vinyetes i pintures d’en Llorenç.

Va actuar de presentadora Cati Veny que amb la seva soltesa habitual va conduir l’acte de manera dinàmica i divertida. Es varen anar alternant parlaments d’amics d’en Llorenç amb actuacions musicals, la qual cosa va fer que els assistents a la vetllada passessin una estona entranyable.

Varen parlar Llorenç Morey, Catalina Perelló, Antoni Ferrer, Antoni Sureda i Jaume Mesquida. Tots ells varen contar anècdotes de la seva relació amb en Llorenç i feren esment a característiques del seu tarannà com a persona amb una fina ironia i crítica amb la classe política, però de una gran noblesa.
En quant a músics varen actuar Tomeu Matamalas, el duet Femení Plural format per Alícia i Carme Gibanel que varen interpretar l’Al·leluia de Leonard Cohen, una de les seves cançons preferides, Ramon Febrer i Bàrbara Duran.

Finalment Llorenç Gibanel Velasco va donar les gràcies als participants i assistents amb nom de la família, el batle Miquel Oliver va dir unes paraules per mostrar la seva satisfacció pel reconeixement que es feia i va tancar l’acte el president Llorenç Femenias, tot recordant l’estreta relació que va mantenir en Llorenç amb s’Agrícola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.