Exposició d’il·lustracions d’Antoni Galmés Martí a s’Agrícola de Manacor

El passat dissabte dia 25 de maig a les 19 hores es va inaugurar a la planta de baix de s’Agrícola l’exposició d’inktobers de l’il·lustrador manacorí Antoni Galmés Martí.
Antoni Galmés és autor de còmics i àlbums il·lustrats. Després de dedicar-se a la il·lustració de storyboards per publicitat i cinema, el 2017 comença la seva trajectòria com a il·lustrador editorial. En quan al món del còmic treballa especialment pel mercat francès i belga amb editorials tan importants com Dupuis o Delcourt.
L’origen del terme inktober està en la proposta en forma de repte que va fer l’il·lustrador nord americà Jake Parker als seus alumnes: fer un dibuix a tinta cada dia durant el mes d’octubre i penjar-lo a les xarxes amb el hashtag #inktober. L’objectiu era incentivar-los a dibuixar pel simple fet de practicar i mostrar en públic el resultat. Antoni Galmés es va posar aquest repte sense èxit uns quants anys fins que el 2019 s’ho va proposar seriosament i en va sortir exitós.
En aquesta exposició es veuran 40 il·lustracions a tinta i algun toc de color, fetes en el repte de l’Inktober, sempre amb la intenció de que cada una conti una petita història sense paraules.
L’obra d’Antoni Galmés estarà exposada fins dia 30 de juny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.