El partit polític Gent Costa El-Pi organitzà una paella pel socis i simpatitzants a Cala Millor

A l’actual legislatura es va presentar a les eleccions municipals del terme de Sant Llorenç un nou partit polític, Gent Costa El-PI, aconseguint dos regidors: Emília Díaz Asensió i Miguel Domínguez Jiménez.
El passat dissabte dia 25 de maig, organitzaren un dinar per a socis i simpatitzants a les instal·lacions del camp de futbol de Cala Millor. Ja que segons va dir n’Emília , tenen un súper xef professional a l’equip en Manolo, i un pinxe en Miguel, que va estar atent en tot moment a les instruccions del xef.
En principi el dinar estava anunciat de picada i paella però també es van animar a fer una fideu. Va ser un dinar molt bó on els socis del partit i simpatitzants a més de gaudir del dinar van passar una estona agradable.
Al final del dinar, n’Emília va donar les gràcies als assistents i va dir que al seu partit seguiran treballant per la zona i fent reunions d’aquest tipus pel grup i obertes a tothom. Ja que està molt bé reunir-se fora de la feina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.