L’alumnat que enguany ha cursat 2n de Batxillerat de l’IES Mossèn Alcover de Manacor celebrà de manera festiva el final de la seva vida acadèmica preuniversitària

El divendres 24 de maig, tingué lloc el patí de l’IES Mossèn Alcover la festa de graduació de l’alumnat que enguany ha cursat 2n de batxillerat. Sis grups d’uns trenta d’alumnes que representen diferents modalitats de batxillerat com el d’humanitats, el científic, el tecnològic, el social, el musical, l’artístic, el d’arts escèniques o el general que celebren de manera festiva el final de la seva vida acadèmica preuniversitària.
Aquests prop de dos-cents alumnes, juntament amb el professorat, la directiva del centre, l’APIMA i les seves famílies i amics, ompliren de color i d’alegria l’horabaixa. Alguns dels joves presentaren l’acte de manera àgil i divertida i donaren pas als tutors que cridaren cada un dels alumnes de tots els grups per tal que pugessin a l’escenari a recollir un mocador commemoratiu. Alhora, un representant de cada grup llegí un parlament elaborat per cada una de les classes. En general, es referien a la seva vida acadèmica i al pas per l’institut Mossèn Alcover, feien el balanç dels anys d’estudiants passava per anècdotes i vivències diverses. Els joves es referien també als professors i les professores que els havien acompanyat en aquest camí i que els han ajudat a arribar amb èxit a aquesta graduació.
El cap d’estudis, Manel Santana, donà l’enhorabona a tot l’alumnat i al professorat present i cridà a l’escenari Sílvia Rigo Marí que ha destacat al llarg d’aquests anys pels premis literaris que ha rebut: Premi Amic Ficcions, Premis del Museu de Manacor i el recent Premi Joana E del Consell de Mallorca. L’acompanyaren les també premiades Jana Galmés Capó, finalista en dues ocasions del Premi Amic Ficcions i Clara Barceló Gelabert, guanyadora de la medalla de bronze de l’Olimpíada estatal de biologia celebrada a València. Per altra banda, na M. Magdalena Gelabert va rebre el diploma com a millor professora del centre.
Per acabar, la cap d’estudis de batxillerat, Agnès Oliver, i el director del centre, Antoni Gayà, tancaren l’acte amb unes paraules, i es va cloure l’acte amb la interpretació musical d’un grup d’alumnes del centre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.