Celebrada la tradicional excursió a Sa Dragonera de l’Associació dels Veinats de sa Coma

Un any més l’Associació de Veinats de sa Coma organitzà la tradicional excursió a Sa Dragonera, va ahir dissabte 1 de maig, on 56 socis i sòcies a les a les 8:45 h. amb el bus sortiren de sa Coma i es dirigiren a Sant Elm per agafar el ferry que el portaria fins a la illa de Sa Dragonera. Tots anaven ben preparats amb crema solar i de pa i taleca per passar el dia i gaudir de l’excussió.
El bon temps els acompanyà i el creuer per mar va ser molt tranquil i els excursionistes gaudiren de les vistes de les cales i de la flora i fauna única dels 4 quilometres de Sa Dragonera. La travessia va durar uns 20 minuts. En arribar recorregueren el parc gaudint un any més de les petites construccions agrícoles i visitaren la illa.
Molts dels socis i sòcies de l’associació repeteix any rere any l’excursió de la visita al Parc i a Sa Dragonera, enguany el bon temps va permetre animar a uns quants excursionistes a banyar-se en les seves aigües transparents.
Amb la seva altura de 352 metres, amb algunes petites construccions de tipus agrícola, i el seus fars la visita a Sa Dragonera és una excursió molt especial i que enganxa com han pogut comprovar a l’Associació de Veinats de sa Coma, ja que és una excursió clàssica que organitzen cada any a petició dels socis i sòcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.