Clausura de curs de l’Orquestra Jove del Pla i Llevant

Comunicat: L’Orquestra Jove del Llevant i Pla de Mallorca clausura aquest curs amb un seguit de concerts, el primer dels quals se celebrará dissabte dia 8 de juny a la seu de S’Agrìcola, a Manacor. a les 12 hores.
L’Orquestra ha estat treballant tot aquest hivern amb molta il·lusió per poder oferir aquest programa. Un programa que els seu director Xavier Juan ha cuidat especialment, són un conjunt de suites orquestrals sobre bandes sonores de pel·lícules i videojocs: El senyor dels Anells, Pirates del Caribe, Final Fantasy i Laland.
El programa promet molt, i ho estan preparant amb l’objectiu d’oferir diverses audicions. L’Orquestra està conformada per estudiants dels instruments de corda: violí, viola, violoncel i contrabaix. El proper curs obren l’orquestra a nous membres, i aprofiten l’avinentesa per convidar a tots els interessats, que poden adreçar les seves consultes al correu orquestrajovellp@gmail.com.
Us esperen amb moltes ganes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.