Animat mes de maig de l’Associació de la Tercera Edat de Cala Millor que presideix Bernardino de Arriba

Durant el mes de maig, l’Associació de la Tercera Edat de Cala Millor que presideix Bernardino de Arriba, a més de la tradicional Pujada a Lluc, i dinar a Son Sant Martí, desde el mes de setembre a maig duen a terme nombroses activitats com: ball en línia, Tai-Chi, Gimnàstica etc ., donat el bon temps la darrera quinzena del mes maig han fet les activitats: de Tai-Chi i Gimnàstica a la platja de Cala Millor.
A més cada temporada fan una estada de un cap de setmana a un hotel, enguany van elegir un hotel de Palmanova.
El passat dijous dia 30 de maig, organitzaren un taller d’herbes dolces amb una interessant recepta que ha passat de generació a generació. La propera setmana acabaran les activitats i el divendres dia 14 de juny, està previst un Espectacle de Màgia, el que seguirà un berena de frit mallorquí acompanyat d’un bon vinet, aigua, ensaïmada i gelat. El preu de l’espectacle i berenar pels socis és de 7 euros.
Durant els mesos d’estiu l’associació continuarà les activitats de: joc de cartes, bingo, i altres activitats ya que no aturen en tot l’any, a més no faltaràn els tradicionals sopars d’estiu a la fresca acompanyats de bona música.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.