Celebrat el concert líric “Festeig: l’Amor a escena”al pati de Ca’n Frau de Manacor

El passat diumenge, 2 de juny, com a cloenda de les activitats organitzades per a celebrar les festes de Sant Isidre 2024, s’Agrícola oferí un concert líric al pati de Ca’n Frau —situat al carrer Jaume Domenge 11, de Manacor—, un magnífic escenari natural amablement cedit per la senyora Maruja Frau i el senyor Pedro Riera.
La soprano Maia Planas i el tenor José Manuel Sánchez, acompanyats al piano per Jesús López Blanco, ens oferiren una encertada selecció d’obres de Gounod, Massenet, Lehar, Manuel Fernandez Caballero i Amadeo Vives, que els tres artistes han batiat amb el suggestiu nom de Festeig: l’amor a escena.

Tant les intervencions en solitari de la soprano i del tenor com els impressionants duets convenientment escenificats que ens oferiren els cantants i el pianista, despertaren l’entusiasme del nombrosíssim públic que omplia la part central i els laterals del bellíssim pati renaixentista. Entre els assistents a l’acte es va comptar amb la presència de diverses autoritats de l’Ajuntament de Manacor, patrocinador de l’acte.

Maia Planas, José Manuel Sánchez i Jesús López Blanco, encoratjats pels aplaudiments dels assistents, ens oferiren un bis extret de l’obra d’Amadeu Vives «Doña Francisquita», que rematà l’exitosa vetlada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.