Fotos del Fi de Curs 2023/2024 de l’Associació de la Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma

El divendres dia 7 de juny, l’Associació de la Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma celebrà el fi de curs de les activitats 2023/24 Tots els professors i professores amb els seus respectius alumnes feren una demostració de les activitats que han duit a terme. L’Ordre d’actuació va ser el següent: grup de Yoga professor, Andreas Sofrank; Gimnàstica, Maria Bel Socies; Dances del Món i Line Dance, Antònia Mª Salas; Bachata, Jaume Parera; Ball de Bot, Mabel Martínez. Cal destacar que els participants feren un animada i divertida demostració del que han aprés durant el curs.
Finalment tancà les actuacions el concert de Cant Coral dirigit per Margalida Barceló, amb l’acompanyament de la pianista de la coral Margarita Roig. El temes elegits pel concert de fi de curs van ser: Himne Gent Gran Punta de n’Amer; El vaivé de les ones; Quan jo tenia quatre anys; La bella Lola; La Sirena; Na Catalina de plaça; i el Que molts d’anys.
Seguidament, es va servir un berenar per a tots els socis i sòcies assistents a la clausura de les activitats, i per part de l’associació es va fer entrega d’un obsequi a tots els professors i professores que han impartit els cursos.
A la demostració hi van ser presents els regidors de sa Coma, Emilia Díaz-Asensió i Miguel Dominguez, els quals felicitaren als participants i professors. El president de l’Associació, Santiago Sevillano, felicità a tots els professors i alumnes participants, i aprofita la presencia dels regidors per reivindicar, una vegada més, la necessitat que tenen a l’associació d’un nou local, ja que l’actual ha quedat petit donant el gran augment de socis i sòcies. És una reivindicació justa que venen fent des de fa molts d’anys i de moment no han tingut èxit, esperem que des de la Delegació i l’Ajuntament de Sant Llorenç atenguin les demandes de les persones majors de la zona costanera.
Fotos: Magdalena Ordinas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.