La Tercera Edat de Cala Millor organitzà un animat espectacle de màgia i un berenar de frit mallorquí

L’Associació de la Tercera Edat de Cala Millor que presideix Bernardino de Arriba, organitzà el passat divendres dia 14 de juny, un Espectacle de Màgia a càrrec del mag de Cala Millor, José Antonio Sánchez.
A l’espectacle va assistir a prop de cent socis i sòcies, el batle de Son Servera, Jaume Servera, acompanyat de regidors i regidores de l’equip de govern i de l’oposició, que com ja es costum cada any acudeix a la convidada de l’associació.
El mag José Antonio, a les 18 hores començava l’actuació que va ser una passada d’espectacle, va incloure els tradicionals jocs de mans i cartes, i va fer desaparèixer objectes, després continuà l’espectacle demanat un voluntari i el president Bernardino davant els ànims dels socis no li queda més remei que col·laborar, tots els jocs van ser molt divertits, va treure també el batle Jaume Servera, per cert va ser una passada, heu va fer molt bé, demostrat que té un bon sentit de l’humor. Després arribà l’hora de fer cantar a dues marionetes, i va demanar la col·laboració de la regidora Maria Àngela Brunet, i una vegada més el president Bernardino li va tocar col·laborar, va ser molt divertit veure com el mag els feia cantar i ballar així com volia.
Tots els presentes varem passar una hora súper divertida, enhorabona a José Antonio Sánchez pel seu espectacle, té el futur assegurat com a mag.
Arribat l’hora del berenar varen servir uns bons plats de frit mallorquí acompanyats d’un bon vinet, ensaïmada i gelat. Acabà la festa amb l’actuació de Marga Gordiola que va animar als assistents amb la seva bona música cantant: el Coyote, Mama Maria, Levantando las manos, etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.