Celebrat a Son Carrió el Fi de curs dels grups d’Estimulació Cognitiva del terme municipal de Sant Llorenç

Les alumnes i els alumnes del curs d’Estimulació Cognitiva de Sant Llorenç, Sa Coma i Son Carrió, celebraren el passat dilluns 17 de juny el fi de curs, enguany l’acte va ser a Son Carrió, amb l’assistència de la regidora de la Tercera Edat, Catalina Ferrer, el delegat de Son Carrió, Miquel Font, Antònia Girart, treballadora Social de Sant Llorenç, i de l’equip de Vellesa i Família (EVIF), Sandra Martínez, treballadora social, i Margalida Pocoví, educadora social. Per motius de treball va disculpar la seva assistència la regidora de sa Coma, Emila Díaz-Asensió.
El curs d’Estimulació Cognitiva de l’actual temporada es va iniciar a l’octubre de 2023, el nombre de participants dels tres grups ha estat de 50 persones, la majoria dones. La cloenda del curs va estar molt animada i divertida, va començar amb un bon berenar de panades, coca amb albercocs i uns bons variats sucs de fruites .
A continuació panxa plena tots els participants van fer un jocs amb uns dibuixos i texts molt especials com: “El pas dels anys és inevitable, envellir és opcional”, “El millor i el més bonic no es pot veure ni tocar,s’ha de sentir amb el cor” tots els assistents reberen una targeta diferent preparades per les monitors del Taller de Memòria i d’habilitats socials i tots i cada un dels participants a la festa de fi de curs, havien de llegir en veu alta la seva cartolina per comentar-la amb els seus companys.
Enhorabona, a les monitores i a tots els que participaren de l’organització, i de la preparació de la festa de fi de curs, que va ser un èxit. Acabada la festa tots els participants i les participants ens fotografiaren en grups per tenir un record del curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.