Enguany el Pregó de Festes 2024 de Son Servera va anar a càrrec de la família Bauzà coincidint amb el 100 aniversari de l’Hotel Cala Bona

El passat divendres dia 14 de juny a les 20:00h davant l’Ajuntament de Son Servera es va celebrar el Pregó de festes: 100 anys de l’Hotel Cala Bona!. Mitja hora abanst els Xeremiers des Puig de sa Font, alegraren l’espera amb una bona sonada de Festes que va donar pas el batle Jaume Servera, el qual va donar la benvinguda a tots els assistents i de manera especial a la família Bauza.
Salutació del Batle: Bon vespre a totes i a tots i benvingudes i benvinguts en aquest pregó de ses nostres Festes Patronals de Sant Joan 2024. Un pregó de festes en què sempre volem reconèixer personalitats, associacions o entitats des nostro poble que d’una manera o altra han contribuït i contribueixen a enriquir Son Servera des de molts vessants, ja siguin culturals, històrics, humanitaris o socioeconòmics.
I amb aquest pregó també encetam tota una setmana de festes a sa qual, com a batle i en representació de tot s’equip de govern, vos convid a participar-hi, a fer poble i a sentir-les com a nostres, com a identificació d’una gent que estimam es nostro poble i que el gaudim amb calma i igualtat durant aquests dies de festa.
Però avui tot es protagonisme recau en es nostros pregoners. En una família, sa família Bauzà, pioners des turisme sostenible a Cala Bona i que enguany celebren, ni més ni manco, que 100 anys de la inauguració de l’Hotel Cala Bona; un establiment emblema que apareix com a referent en totes ses fotografies de sa nostra costa calabonera i que és un exemple de gestió i emprenedoria socioeconòmica, sempre des d’una perspectiva sostenible i mediambiental.
Recordem que es primer hotel de Cala Bona obrí ses portes l’any 1924 amb so nom de Fonda de Can Cupa i ara, 100 anys després, és un des nostros hotels de referència de sa nostra zona turística.
Per això, i per compartir aquest aniversari amb ells i amb tot es poble, avui reconeixem sa seva trajectòria no només com a emprenedors socioturístics, sinó també per mostrar-los sa nostra estima cap a una família que, a més, sempre han participat activament de ses activitats socioculturals des poble.
Per això avui Son Servera vos felicita i s’alça en es vostro honor. i els Castellers han sonat i els Al·lots de Llevant s’alçaran en honor als pregoners.
Molts d’anys, moltes gràcies, i vos cedesc sa paraula com a protagonistes que sou avui. Moltes felicitats, visca Sant Joan i visca Son Servera!
A continuació en nom de la família i amb unes paraules ben sentides, na Matilde Bauza Blanquer, representant a la família va començà el seu Pregó, 100 anys de l’Hotel Cala Bona!. Amb ell va aconseguir emocionar a la gent que assistí el pregó a les portes de l’Ajuntament. La pregonera ens va recordar als nombrosos assistents la importància de sentir amor pel que feim, de fer les coses des del cor, amb la il.lusió i l’entusiasme que han demostrat la familia Bauzá durant aquests 100 anys al front d’aquest emblemàtic hotel. Va ser un pregó entranyable, ple d’història, de la història de Son Servera, i per haver contribuït durant aquests 100 anys a fer de Cala Bona un lloc que ha sabut mantenir la seva identitat davant el pas dels anys.
Seguidament, com ja és tradició els darrers anys, els Al·lots de Llevant varen complementar l’acte amb els seus castells i pilars. Just després del pregó, varen alçar un pilar de quatre que va caminar fins al balcó consistorial, on la petita enxaneta de cinc anys Aura Aparicio va ser recollida per les autoritats, la família Bauza Blanquer, i pels companys de la seva colla. Després es varen desplaçar fins a la plaça per continuar amb les seves construccions. Varen fer diversos pilars i un dos de sis. Es varen acomiadar amb un pilar de quatre rodat que va ser molt celebrat pel nombrós públic que es preparava per a sopar a la fresca. Després dels castells, toc de vermut amb les gralles, ball de l’ós i sopar de colla fent companyia als serverins i serverines.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.