Dijous 27 de juny a les 21 h a l’Església Nova concert de música folk amb el grup PITXORINES

PITXORINES, «al·lotes joves, alegres i falagueres», és el projecte musical de nou al·lotes mallorquines que recuperen el cançoner tradicional de Mallorca amb tocs de jazz, música clàssica i eclecticisme sonor.
Aina Tramullas (veu), Maria Adrover (xeremies, flabiol, flauta travessera i veu), Maria Antònia Gili (trompeta i flugel), Sílvia Rechac (piano), Bel Miquel (percussió), Masé Jara (contrabaix i veu), Rosa Garcias (flauta travessera i veu), Carmela Cristos (violoncel) i Sinead Cormican (violí). 
Dijous 27 de juny a les 21 h a l’Església Nova de Son Servera concert de música folk amb el grup PITXORINES.
Entrada gratuïta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.