Impressionat Concert de Musicals per les Festes de Sant Joan A càrrec de la Coral Serverina, l’Orfeó Artanenc, i la Coral de Felanitx, acompanyades per l’Orquestra Lauseta

Dins la programació de les Festes de Sant Joan de Son Servera i coincidint amb el Dia Europeu de la Música, el divendres 21 de juny, l’Església Nova serverina va acollir el tradicional concert de la Coral de Son Servera, un marc incomparable per celebrar la primera nit d’estiu gaudint d’una vetllada musical amb els estels per sostre.
La presentació va anar a càrrec de Margalida Blanquer, component de coral serverina, que va anar introduint els temes amb gran encert.
El públic va omplir el recinte de gom a gom. En aquest concert, al voltant d’un centenar de cantaires de la formació de Son Servera que dirigeix Xisca Mas, l’Orfeó Artanenc dirigit per Maria Antònia Serra, i la Coral de Felanitx amb la directora, Margalida Massutí, varen estar acompanyats pels joves músics de l’Orquestra Lauseta.
El director i ànima mater de l’orquestra, Xisco Amengual, va dirigir amb mestria el concert, que proposà un viatge sonor per a diferents èpoques i països amb tres musicals prou coneguts i que han esdevingut clàssics: El Fantasma de l’Òpera, Els Miserables i West Side Story. Les interpretacions varen comptar amb projeccions de les pel·lícules dels musicals a una pantalla posterior a l’escenari, i amb efectes lumínics a les parets del recinte, amb un resultat espectacular.
Aquest concert es va repetir ahir dijous dia 27 al Teatre d’Artà, i està previst pel dijous 4 de juliol a Porto Colom, al Mollet d’en Pereió.
Enhorabona el director, i a les directores de les respectives corals i com no als cantaires i als components de l’Orquestra Lauseta, per l’entrega i dedicació d’aquest Concert de les Festes de Sant Joan, ja que sens dubte serà difícil de superar, per no dir impossible en propers anys per les Festes de Sant Joan.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.