Arranca Protur Chef 2025 Sa Coma a tot sabor!

La 7a edició del Concurs d’Escoles de Cuina Protur Chef està a punt per posar a prova la creativitat i destresa dels futurs xefs de tot el país. Aquest esdeveniment, que posa en valor la passió per la cuina, es converteix en l’oportunitat perfecta perquè els joves talents mostrin la seva creativitat i les destreses culinàries, enfrontant-se a un repte ple d’emoció, sabors i sorpreses.Aquest any, l’ingredient estrella a les semifinals serà la perdiu vermella, un producte que promet elevar els desafiaments gastronòmics a noves altures i permetre als concursants explorar les seves habilitats en la creació de plats innovadors i saborosos.
Els 18 concursants que competiran a les semifinals ja coneixen els seus torns gràcies al sorteig realitzat el passat dijous. Amb l’emoció al màxim, l’edició d’enguany arrenca amb un repte ple de sorpreses i de talent a cada pas.
El dissabte a les 19h es coneixeran els finalistes de Protur Chef 2025, que disputaran la gran final el diumenge 30 de març a les 9h30 Emmarcat en un cap de setmana ple d’activitats, els assistents podran gaudir de tallers gastronòmics, sopars temàtics amb maridatge, tasts, un racó gastronòmic amb tapes. Un pla ideal perquè tots, grans i petits, visquin la cuina de manera única.
Informació concursants i premis.
dossier de prensa Protur chef 2025 (1)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.