Recursos Hídrics i la unió d’un grup de veïnats.

Em varen avisar quan la convocatòria ja era feta. Un grup de veïnats havia convocat el Batle per disconformitat aparent amb un dels ponts. del camí de sa Begura.
Dia 6 a les 10, el Batle va comparèixer amb el regidor Medi Rural i Protecció Civil. Una desena de veïnats consideraven que el traçat previst del pont situat en el baix entre Son Corb (Can Rosset) i Can Coa-rotja (Puig Negre), en els establits de ses Voltes. els obligaria a fer una ziga-zaga imposada, ampliant la que ja hi havia, per arribar a les seves propietats.

Tots plegats ho varen exposar a l’enginyer encarregat de les obres qui es va comprometre a planteja el tema a Recursos Hídrics. Dos dies després ja han iniciada la petita rectificació..
Val a dir que el pont en qüestió substitueix el que hi havia.  Pont de volta fet a força de feixines dels veïnats i que havia suportat torrentades i trànsit de diversos tonatges.
Falta saber el cost, en altura que el canvi suposarà. A vegades sembla que estem desinformats dels “per a què” que ens pertoquen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.