Presentat el Programa de les Festes de s’Illot 2021 (Manacor)

L’Ajuntament de Manacor ha presentat avui dimarts dia 10 d’agost, el programa de les Festes de s’Illot 2021. La presentació ha tingut lloc davant la Delegació Turística de S’Illot, a l’acte hi han assistit el batle Miquel Oliver, el regidor de Festes Artur Aguiló, Carles Grimalt regidor Àrea d’Activitats i Serveis Generals, i Sebastià Nadal, delegat de la Zona Costanera.

Artur Aguiló ha presentat als mitjans de comunicació el programa de Festes que han preparat amb mesures de seguretat extraordinaries degut a l’actual estat. S’habilitaran accèsos per poder garantir que tothom que acudí als actes heu pugui fer respectat les distàncies de segureta. En tot moment l’ús de la mascareta serà obligatori per a tots els assistents. I les portes s’obriran 30 minuts abans de l’inici de cada acta.

Per la seva part el batle Miquel Oliver, va informar que els actes es podràn veure afectats o modificats per les possibles resticcions amb motiu de la covid-19, i l’aforament serà limitat . Enguany per a poder controlar l’accès amb seguretat a tots els actes s’hauran de reservar les entrades a enviumanacor.cat, les persones que no heu puguin fer per internet, poden acudir a l’Oficina Turística de s’Illot, ho de Manacor.

L’Inici de festes serà el divendres 13 d’agost amb el cercavila pels carrers de s’Illot de la banda de tamborers, i a les 21:00h està previst el pregó a la plaça del Llop, enguany a càrrec del frare franciscà Pere Vallespir, rector de la Parròquia de s’Illot. El dissabte dia 14, està previst una Missa solemne en honor a la Mare de Déu de l’Assumpta, en la qual s’acomiadarà dels feligresos l’actual rector, que ha demanat una excedència per a poder cuidar de la seva mare.

Programa Festes de s’Illot 2021

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.