Èxit de l’obra de teatre «Tacons i partitures» a càrrec de Fila Zero Teatre

El dijous 5 i divendres 6 d’agost, es va representar al Teatre d’Artà l’obra de teatre “Tacons i partitures”, dirigida per Bernat Mayol, i a càrrec de Fila Zero Teatre. Aquesta obra està inspirada en la pel·lícula “Con faldas y a lo loco” de Billy Wilder.La trama està situada durant la Llei Seca a Chicago, on dos músics d’orquestra es troben al carrer, sense feina. Desgraciadament es veuen ficats dins un embolic amb els gàngster més sanguinari de tot Chicago i es veuen obligats a fer-ser passar per dones i anar fins a Florida per entrar en una orquestra femenina. Allà coneixen a Dolly, qui els farà perdre el cap i fer coses que mai haguéssim imaginat.
Resumint, una obra alegre, divertida i musical que ha fet que el públic hagi pogut gaudir de la cultura segura durant les festes patronals de Sant Salvador i ser transportats a finals dels anys 20, dins una Nord-amèrica nostàlgica.
Sota la magistral direcció de Bernat Mayol, l’obra va ser interpretada amb gran encert per: Joan Ginart, Jordi Cabrer, Cecília Genovart, Clara Viejo, Nadal Mayol, Montserrat Santandreu, Esperança Ginard, Sam Pithon, Gaia Bandiziol, Caterina Genovard, Joan Moyà i Joan Tous.
El públic present a les dues representacions , van premiar el director i als actors amb grans aplaudiments per la magnífica interpretació de l’obra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.