La vuitena Trail solidària de la PB Els Tamarells, recapta 9482€ per a na Cristina de Ves

Així com a TV3 tenen “La Marató” que se celebra cada any amb finalitats benèfiques, a Felanitx any rere any i enguany ja en fa vuit, tenen la Trail solidària que organitza la PB Els Tamarells i que compta també amb un ampli suport de voluntaris col·laboradors.

Enguany, la protagonista d’aquest esdeveniment benèfic, és na Cristina de Ves. Aquesta palmesana de naixement, però inquera d’adopció, pateix una malaltia rara anomenada “síndrome de Gerstmann Straüssler Scheinker”, amb la que d’ençà que li varen diagnosticar, na Cristina l’afronta dia rere dia, amb tota la positivitat possible i sense perdre mai ni la rialla ni la seva afició a l’atletisme.

La recaptació d’avui, que ha pujat fins als 9482€, ha estat possible gràcies a la iniciativa de la PB Els Tamarells, però comptant també amb el suport institucional del teixit empresarial i associacional i d’un ampli grup de voluntaris no només de la penya, sinó també de gent que vol fer costat a aquest esdeveniment cada any gràcies al seu tarannà solidari i esportiu.

Tot seguit podeu veure un vídeo d’aquesta cursa i unes imatges.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.