Ple a l’Ajuntament

Dijous, dia 22 de setembre, a les 13.00 hores hi haurà Ple a l’Ajuntament. Entre d’altres temes es tractaran les tarifes del subministrament d’aigua potable, el preu de les escoletes municipals, el reconeixement extrajudicial de crèdit, la pròrrroga de la recollida selectiva de paper, envasos i vidres, etc.

Algunes persones ja vàreu veure aquest article penjat ahir vespre, però per un petit error en la data vam haver de despenjar-lo. La notícia posava que el Ple es realitzava dilluns, 19 de setembre, quan realment es fa dijous d’aquesta setmana. Dilluns només hi havia la comissió d’assumptes generals. Així que, estimat lector, perdona’ns l’error.

De totes maneres insisitm en el mateix: miam si aquests dies algun polític s’anima i ens fa un petit resum del Ple, ja sigui des del punt de vista del Consistori o des de l’Oposició. Però que algú ho faci, que és la seva obligació tenir-nos informats. Mentrestant us deix la convocatòria del Ple amb tots els punts que s’han de tractar.

Foto

 

Un comentari a “Ple a l’Ajuntament

  1. Retroenllaç: Sense ànim de polemitzar, o sí… | card.cat

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada