La cançó de la setmana

Vaig fer aquesta secció amb la intenció que recordàssiu grans cançons, considerades ja “clàssiques”, com va ser el cas d’Hores Bruixes, de Sopa de Cabra, però per altra  banda també volia que fos  una porta per descobrir nous grups, els quals són desconeguts per a la majoria de gent  perquè no sonen per les radiofórmules més populars. És el cas de la cantant d’avui, Madjo. 

Vaig descobrir aquesta brillant intèrprete gràcies a Radio 3 (una de les meves fonts d’inspiració predilectes, juntament amb l’Spotify) en un programa nocturn que fan de músiques del món. Madjo, que realment es diu Cécile Grollimunde, és una cantant francesa d’origen senegalès que canta tant en anglès com en el seu idioma matern. El seu estil beu del  folk i el soul, però també s’hi nota certa influència de sons senegalesos. El seu primer disc, Trapdoor, és altament recomenable no només per la cançó que us poso a continuació, Trapdoor in a wall, sinó que per tot l’àlbum en general. De fet, el guardo com un petit tresor dins la meva caixa de música favorita. Esper que us agradi!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada