La cançó de la setmana

Aquesta setmana us present una cançó plena d’emotivitat, una d’aquestes composicions que et posen la pell de gallina. Em referesc a Mad World, balada interpretada aquí pel cantant Gary Jules, però que originàriament va ser composta pel grup  britànic Tears for Fears, típica banda de new wave dels 80. La versió original és molt més ràpida que aquesta que us present, molt més lenta i pausada. Gary Jules, l’autor de la versió, és un cantant nord-americà qui he de reconèixer que només conec per aquesta cançó, per la qual cosa us en puc donar poques referències. 

Però la composició val tant la pena que no m’he pogut estar de posar-vos-la. Aquí la teniu en un vídeo de Michel Gondry, famós realitzador de vídeos musicals  i autor de l’obra mestra  Eternal Sunshine of the Spotless Mind (¡Olvídate de mí! a Espanya). Per cert fixau-vos bé en dues coses: la lletra subtitulada (boníssima) i les persones que ben coordinades formen figures curioses a vista d’ocell.

 

3 comentaris a “La cançó de la setmana

 1. Molt bona aquesta cançó, i la lletra no pot ser més certa, ni més trista. M’ha agradar veure-la amb es vídeo, no l’havia vist mai! Gràcies!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 2. Jo no coneixia ni la cançó ni l’intèrpret. M’ha agradat i ara ja he escoltat algunes cançons seves: “I want you to want me”, “No poetry”, “Barstool” i “Greetings from the side”.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 3. Retroenllaç: La cançó de la setmana | card.cat

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada