Cuina: Ous amb tomàtiga

Seguint l’abecedari avui li pegaré d’ous amb tomàtiga. Per preparar uns ous amb tomàtiga: Tritur la tomàtiga d’un pot de mig quilo de tomàtiga embotellada meva; Pic un all i  un poc de julivert, pos una paella al foc amb el cul tapat d’oli i dues fulles de llorer.Trabuc la tomàtiga, bat cinc ous ben batuts, i afegesc el picat d’all i julivert, una mica de sal i una mica de prebe negre, hi pos els ous i ho remèn ben remenat, fins que és cuit i a disfrutar-ho. Ami m’agrada més fred que calent, en faig molt, ho pos dins la gelera i en sop uns quants de vespres.

Aquesta setmana; Arròs blanc, arròs Brut, carn al forn, Conill amb gambes, fideus secs, peix, i verdura torrada. Que vos sigui profitós!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada