A RUA

No vaig poder anar a la representació que feren a l’auditori Sa Màniga els alumnes de 6è del CEIP Mestre Guillem Galmés de Sant Llorenç, per això no me vaig voler perdre l’actuació d’ahir al Teatre Municipal de Manacor.A RUA es un conjunt d’històries que passen al carrer, la rua és el seu nexe d’unió i el seu fil conductor, no cal cercar-hi més explicacions, és així de senzill.

L’obra està basada en textos de Jacques Prévert, poeta francès.

Sense ser crític de teatre puc dir que vaig veure una obra que anava un poc més enllà de les representacions que un pot esperar de l’alumnat d’aquesta edat. El text planer, però amb contingut, la dicció adequada, la música com a element cohesionador i la participació, crec, de la totalitat dels alumnes i les alumnes de 6è, varen fer que gaudís d’aquesta obra que, amb un decorats de mínims, aconsegueix situar-nos a moments molt diferents.

Tots els actors i les actrius molts posats en el seu paper, però ni ha alguns que no haurien de deixar de fer teatre, tenen moltes possibilitats i es desenvolupen molt bé damunt l’escenari. Les mestres que han fet possible aquesta representació els ho haurien de dir.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada