Partits polítics a favor del tren de Llevant

Dimecres dia 5 de juny, a les 17,30 h, a Can Alcover de Palma, els líders dels partits polítics a nivell autonòmic de PSIB-PSOE, MÉS, ESQUERRA UNIDA,UNIÓ DE PARTITS INDEPENDENTS DE LES ILLES i ESQUERRA REPUBLICANA referendaran el compromís pel tren que els batles i regidors de tota la comarca del Llevant signaren dia 26 de maig a Manacor.

Els batles de la comarca de Llevant també estan convidats a aquest acte.

5 comentaris a “Partits polítics a favor del tren de Llevant

 1. Perqué no pensau mes amb lo de pagar ses expropiacions,i a ses empreses que començaren ses obres i les varen haver d´aturar per que no cobraven? Basta ja de tanta comèdia i digau sa veritat,i no faceu tanta de política,que es ciutadans ja començam a estar cansats!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 2. Des de la Plataforma pel Tren de Llevant estam absolutament d’acord amb què la primera actuació a fer és pagar les expropiacions que hi ha pendents. També estam d’acord amb pagar el què es deu a les empreses i en reanudar les obres. L’aturada de les obres té un component econòmic i un component, molt important, polític. Perquè hi ha doblers per acabar el palau de Congressos i no n’hi ha pel tren?
  Defensar el tren per un territori no és fer comèdia, és un acte de responsabilitat avalat per les tesis del més importants estudiosos del tema que diuen que el transport del segle XXI serà el tren.
  Fer política, defensant una idea o un model és una de les coses més nobles que hi pot haver. Ara bé, si aquesta actuació política està emmascarada amb interessos partidistes o particulars potser que cansi als ciutadans. La Plataforma pel Tren de Llevant no en treurem cap profit personal si hi ha tren, o no n’hi ha. El profit serà col·lectiu.
  El què és un drama, no una comèdia, són els 3.000 milions d’euros que se’n van de Balears cap a Madrid i mai tornen. Amb el 10% d’aquesta quantitat anual el tren arribaria a Cala Rajada i es podrien electrificar els trams de via que hi ha pendents.
  Una pregunta: Com a ciutadans de les Illes Balears, de Mallorca, tenim els mateixos drets que la resta de ciutadans? Si penses que és així, per què el Govern de les nostres illes no reclama que es faci aquesta inversió, per què no demana al Ministerio de Fomento que s’apliqui el conveni de més de 400 milions d’euros que es va signar? Una altra cosa és que tu no vulguis el tren i supòs que tendràs els teus motius.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +1 (de 1 vot)
  • pensa que vaig tenir ocasió de fer-hi feina,som es primer que voldria que s´obra s´hagues acabat i pagat,en benefici de mi mateix,pero veig que aixo s´està utilitzant malauradament per FER POLITICA i aixo als ciutadans es lo que mos cansa tant per part d´esquerres com de dretes.Una altre cosa que no entenc es perquè no va esser es pacte de progres es que s´asseguras de tenir doblers per fer s´obra completa i aixi ara ja estaría acabada????

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)
   • Per lo que he pogut saber el 2011 el Govern de l’Estat va decidir incloure partides molt petites per l’any 2012 i 2013 i per això no s’han pogut continuar les obres. Si el Govern de les Balears reclamàs les quantitats pactades al conveni es podrien acabar les obres. Record que el PP mai va dir al programa electoral que aturaria les obres, però ho va dir als qui el volien escoltar abans de les eleccions.
    Jo, personalment, estaria encantat que el Sr. Bauzá pogués inaugurar aquestes obres.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +1 (de 1 vot)
 3. Perquè nosaltres uns de es mil-lor pagadors de impots capa ha Madrid hem de consentir veura com a sa Peninsula, sa tuden tants de mil·lons en se AVE? I nosaltres en de quedar com lo més misero de Eurpa, Perquè no mos donen lo firmat? I tothom podra cobra. Perquè en lloc de buider-se es cap, `pensant com mos han de deixar censa aquest servei, no enpleien es tens en so reclamar lo que es nostre?

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada