La Banda de Música i la Coral de sa Coma: I Trobada de Corals a Eivissa

 

I Trobada de Corals a Eivissa 2013

El dissabte dia 1 de juny dues corals eivissenques, la parroquial de Sant Carles, i la de Santa Creu juntament amb les corals l’Auba de Bunyola, Persones Majors de Porreres, Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma. i la Coral Gabellina participaren a la I Trobada de Corals a Eivissa 2013.

La Banda de Música de Sant Llorenç des Cardassar dirigida per, Damià Muñoz fou seleccionada  per a  acompanyar l’actuació conjunta de totes les corals. Cada una de les corals interpretaren quatre peces del seu repertori i conjuntament acompanyades de la banda, els himnes de Mallorca i Eivissa, i  Bravo por la Música.

L’actuació especial de la trobada fou a càrrec  de la Banda de Música de Sant Llorenç des Cardassar i la coral Gent Gran de sa Coma que interpretaren, 1492 The Conquest of Paradise. Una gran actuació de coral i banda fruit  del treball conjunt dels seus respectius directors, Margalida Barceló i Damià Muñoz. L’anècdota de la trobada a càrrec del músic Tomeu Mestre  que complia 30 anys com a component de la banda llorencina.

L’acte va ser presidit per la Consellera de Benestar Social, la batlessa d’Eivissa, Marienna Sánchez-Jauregui  ialtres autoritats locals. L’auditori restà petit per acollir al nombrós públic assistent que va aplaudir totes i cada una de les actuacions.

L’encarregada de coordinar la trobada fou la simpàtica manacorina d’adopció, Mari Carmen de Juan. A més de participar de la trobada els cantaires, músics i acompanyats passaren un agradable cap de setmana a Eivissa.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada