Una bona notícia!

Segons ens informa en Jeroni Galmés, el Departament de Biologia Vegetal i Animal de la UIB ocupa el primer lloc entre les universitats públiques i privades de l’Estat en relació a la producció científica durant el període 2008-2012, segons l’edició del Rànking I-UGR de universidades españolas  por campos y disciplinas científicas.

Aquí teniu la notícia a: resum-de-premsa rànking universitats

IB3 TV

 

5 pensaments a “Una bona notícia!

 1. A la fí !!
  Les Illes són notícia per una cosa bona.
  …què si el Duc de Palma,
  …què si La Paca,
  …què si el iot reial,
  …què si el cas Can Domenge,
  …què si…
  enhorabona a la UIB, i a tot el seu equip d’investigació.

 2. Gràcies Pep
  Feim el que podem, que no és poc dins del context en què ens trobam:
  1. Un dels estats europeus on menys s’inverteix en investigació (<1.5% PIB), per davall de Portugal o Irlanda, bastant per davall de la mitjana UE, no parlem d'estats com Alemanya, i encara menys d'altres com Finlàndia (>4%).
  2. Mentre que alguns reforcen la innovació per augmentar la seva competitivitat en temps de crisi, Espanya ha retallat un 40% la inversió pública en I+D des de 2009. Poden retallar més? Sí, enguany per primera vegada el Plan Estatal de Ciencia, Tecnología e Innovación ha estat congelat. El futur? Fa dos dies govern central ha modificat el seu objectiu del 3% al 2% en I+D per al 2020. Comentari: no és conjuntural per excusa de la crisi, és que són incapaços de veure res més enllà que el totxo i el turisme.
  3. Si a nivell estatal fa plorera, a nivell autonòmic és per vendre cadiretes (http://www.diariodemallorca.es/mallorca/2012/11/21/gasto-baleares-id-menor-espana-2011/809543.html). Cinc vegades menys que Navarra, País Basc o Madrid. Únicament invertim més que Ceuta i Melilla. El cost d’IB3 per als ciutadans de Balears era igual al de la UIB.
  D’aquí el ‘xiste’ del periodista que entravista un científic de l’estat Espanyol: què sents en ser considerat un dels millors científics a nivell internacional? Fam, li va contestar. Sortosament és una exageració, però som més d’un els qui amb plaça fixa ens demanam ben sovint què punyetes esperam a partir.

 3. Jeroni, jo també me vui afejir a ses anorabones, i te vui damanar que pots espera de aquestes testes nostres, pensans? Idò això.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.