Concert per la llibertat d’expressió i suport al raper mallorquí Valtònyc

El col·lectiu de “Músics per la llibertat d’expressió” presentarà el cartell del Concert per la llibertat d’expressió, que tendrà lloc el proper dissabte, al Teatre de Lloseta. Hi participaran els grups Al-Mayurqa, Eixut, La Gran Orquesta Republicana, Valtònyc i Ximbomba Atòmica. L’esdeveniment servirà per recaptar fons i donar suport al raper mallorquí Valtònyc, processat per l’Audiència Nacional espanyola.

Més informació: Marcel Pich (699 78 61 20).

4 comentaris a “Concert per la llibertat d’expressió i suport al raper mallorquí Valtònyc

 1. Sobre Valtònyc, pens que tenir llibertat d’expresió no és el mateix que tenir llibertat per a insultar. L’insult és un recurs molt pobre, i els bons artistes no recorren a l’insult a l’hora de fer denuncia.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +1 (de 1 vot)
  • Jo tampoc usaria l’insult, però he de dir que l’estil hip hop, en el qual s’emmarca Valtònic, sí que sol usar aquests recurs (basta escoltar Eminem, Much Muchcacho…). Usen generalment llenguatge de carrer, de l’extraradi. Una altra cosa és que t’agradi…

   VN:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)
   • Pens que no és qüestió de gustos. I molt manco confondre la llibertat d’expresió amb l’insult.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)
    • Estic d’acord amb tu. Només contextualitzava la seva acció dins del moviment hip hop, q ve de l’extraradi i usa aquest llenguatge.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada