Manacor es manifesta en contra del corredor verd

Tots els partits polítics, excepte el PP, rebutjaren la proposta del PP de fer un corredor verd a les línies del tren Manacor-Artà.Aquí teniu la notícia que publica ARA BALEARS

Tot i que el Govern no ha donat a conèixer el cost d’aquesta obra, el batle de Manacor, Antoni Pastor, apuntà ahir al Ple de l’Ajuntament que costarà 5 milions d’euros.

Aquí teniu la notícia a ÚLTIMA HORA

5 pensaments a “Manacor es manifesta en contra del corredor verd

  1. http://www.viesverdes.cat/CA/56/Les-nostres-rutes/TOTES-LES-RUTES-html

    Aquesta idea no és nova. Fa temps que es fa per la Península i per Europa. Aprofitar el traçat per donar un ús per a ciclistes i caminadors. La inversió no és elevada, ja que només es pavimenta. I si més endavant s’arriba a fer passar el tren, només cal retirar la capa de terra i recolocar les vies.

    A més, seria una forma segura de fer Manacor – Artà amb bicicleta sense arricar-se la vida a la carretera.

    • Exactament… Si es fes un corredor verd sense hipotecar un futur pprojecte de tren (es pot fer perfectament) no hi hauria cap problema. Però sé cert que aquesta possibilitat el Govern ni l’ha pensdada. Deu ser que darrera tot això hi ha algun altre tipus d’interès?

  2. A mi me pareix excel·lent que hi hagi un corredor verd. Tant de bo arribàs fins a Palma. El que no em sembla bé és que sigui l’alternativa al tren de Manacor a Artà o Cala Rajada.

  3. Si fan un corredor verd i donen algun tipus de concessió quedaran fermats i no podran posar el tren sense pagar indemnitzacions, encara que un futur govern diferent estigui disposat a reimplantar la línia.

  4. Jo en es anys vuitante ja vaig escriure que ses Balears nesesitaven , unes carreteras pes siclistes, que fesen se volta a se islla censa topa cap cocho, i hotels en un gran gerraix, ni siquiera vaig pensar en mecanics, i lo que llevors perexia una locura, avui es una necesitat, però no tenim perquè tocar es tren; Hi ha moltes camades per on no hi trensita casi ningú, es això que se ha de aprofita.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.