Cartellera de Sa Màniga

Exposició

SALVADOR GALMÉS I SANXO

Del divendres 20 de setembre al dissabte 16 de novembre

Escriptor fonamental de la literatura catalana del primer terç del segle XX, estudiós de la figura de Ramon Llull i traductor, Salvador Galmés (1876-1951) és una figura indispensable de la cultura de Mallorca. Aquesta exposició es proposa divulgar la vida i l’obra de l’autor de narracions tan singulars com Flor de Card, La dida, Negrures o El garriguer d’Infern.

______________________________________

Dissabte, 19 d’octubre, a les 18 h

COLORS, el musical

Direcció: Àngels Gonyalons

No es permet l’entrada a menors de 5 anys

Gratuït

Colors és un espectacle musical dirigit a nins i nines (a partir de 5 anys) i a adults; un espectacle ple d’energia, força, electricitat i emoció. Colors és un cant a l’alegria i a la voluntat de recuperar els valors més essencials. Amb els artistes Joan Taltavull, Carme Taltavull, Laura Cubas i Lluís Vinent.

Amb el suport del programa “Cultura en Xarxa” del Consell de Mallorca

DESPRÉS DE LA FUNCIÓ, TROBADA AMB LA COMPANYIA

 

INFORMACIÓ I TAQUILLA: 971587373

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada