Fotos de l’arribada dels Reis d’Orient a Sant Llorenç i vídeo del discurs de Ses Majestats

Els Reis d’Orient es passejaren ahir per la vila amb unes carrosses que la gent de l’ajuntament i sobretot la gent de l’AMIPA s’encuidaren que quedassin ben garrides.

La passejada de Ses Majestats començà just devora el Pou Vell a l’hora prevista, a on hi pujaren tots els infants. Els patges reials, a davant, es passejaven amb una somera.

No sabem si la somera havia begut més del compte, però el fet és que els policies no li llevaven els ulls de damunt

Després de recórrer de dalt a baix el carrer del Pou, arribaren a la Casa Consistorial, a on la gent els hi donà la benvinguda i ells feren el tradicional discurs (podeu veure el vídeo del discurs al final de l’article).

Un canó ple de paperins va fer més colorida l’arribada de Ses Majestats

Tot seguit tornaren a pujar a les seves respectives carrosses per dirigir-se cap a l’església a fer l’ofrena a l’infant. En acabat es dirigiren fins a la carpa de la Plaça de l’Església per a oferir els regals als nins i nines que enguany havien fet bonda.

3 comentaris a “Fotos de l’arribada dels Reis d’Orient a Sant Llorenç i vídeo del discurs de Ses Majestats

  1. Enguany ha estat tot un gust participar en l’elaboració de les carrosses dels reis. Més de 20 famílies de l’AMIPA comparegueren per fer-les i en acabar el primer dia gairebé tot estava llest. També agrair al personal de l’ajuntament la seva partcipació.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +4 (de 4 vots)
  2. Agrair també a tots els joves, que cada any ajuden a fer les carrosses i ajuden a les Majestats a la seva arribada al poble, i a repartir les joguines, i a n’en Nofre Neula, moltes gràcies i molts d’anys.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +4 (de 4 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada