Curiositats

L’expressió endavant les atxes, ve del nom d’aquest ciris amb el ble gruixat, perquè a les processons el vent no les apagués.Els de es ciri gruixat anaven davant, i en haver de partir, el capellà deia “Endavant les atxes”.

Quan es donen les xifres de les vagues, sempre hi sol haver una gran diferència entre lo que diuen els sindicats i el Govern. En el cas de les vagueś del TIL, les diferències encara són més abismals. El govern va dir que les poseria cent € de multa a tots els que fessin vaga. A mi m’agradaria saber si el Govern ha multat els seus números o els dels sindicats.

Perquè en J. R en lloc de voler reduir consellers, no proposa reduir assessors?.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada