Què en trobau?

Els centurions de Son Carrió sempre han tengut molta anomenada: el seu show, el seu escàndol, l’actitud… Però no tothom està d’acord amb les seves formes. És el cas d’una veu autoritzada com la del nostre rector, Jeroni Llambias, que en un recent comentari va deixar clar que en els centurions de Son Carrió havia agafat massa força el show i s’havia desvirtuat la festa (enllaç al comentari).

I vosaltres què en trobau?

6 comentaris a “Què en trobau?

 1. Pau ! gràcies per l’interès que hi has posat ! però de moment sembla que el tema interessa menys del que semblava ! esperarem posibles comentaris

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 2. com a carrioner, pens que el rector no ha de donar cap opinió. La nostra tradició sempre ha estat així, no ha anat a més ni a manco, simplement s’ha mantingut. Record que quan era petit, a la guardería, ja jugavem a fer desastres com els centurions, per tant, la tradició ve d’enrera. Els rectors que han vengut sempre han trobat pegues, això també és tradició.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 2 vots)
 3. Com podeu suposar no tinc cap interés en entrar en discusions amb qui no vol entrar en cap raó, però sí que consti el que pens, igualment que els rectors anteriors, com tu dius. De totes maneres no tens raó quan dius que el rector no pot opinar. La responsabilitat de tot el que es fa dins l’església és del rector i dels qui tenen responsabilitats assumides voluntariament dins la parroquia. Tothom pot opinar tant com tú. Els qui pensen com tu i els qui no.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +2 (de 2 vots)
 4. De totes maneres (pens) que no tens raó quan dius que… estic d’acord que pot donar la seva opinió, com qualsevol altra

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 5. De totes maneres (pens) que no tens raó quan dius que… estic d’acord amb que pot donar la seva opinió, com tothom.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada