Passeig de les Brodadores

El 6 de febrer d’enguany, el Ple de l’Ajuntament acordà que l’any 2014 seria “L’any de les brodadores”. ACORD.

Dins els actes per commemorar aquest any, ahir vespre es procedí a la inauguració del Passeig de les Brodadores (Carretera de Son Servera). El batle, acompanyat de la majoria de memebres del consistori i d’un grup de brodadores, procedí al descobriment de la placa que dóna nom al passeig.El batle explicà que es podran emprar de manera indiferent els noms de carretera de Son Servera o Passeig de les Brodadores i que, és intenció de l’Ajuntament procedir a fer algunes actuacions en aquesta via per adequar-la com a passeig.

3 comentaris a “Passeig de les Brodadores

  1. No entenc com és que la placa s’ha col.locat a l’alçada del carrer Gabriel Carrió i en la paret de la ferreteria quan el més lògic hagués estat a l’alçada del carrer de la Mar que és on hi va haver el darrer Taller Gran. Almanco hagués tingut més sentit. Supòs que deu ser una d’aquestes coses que a Sant Llorenç es fan sense pensar-les no?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +1 (de 1 vot)
  2. Estic d’acord amb l’opinió d’en Rafel. I, si s’hagués posat allà on diu, la placa també podria haver inclòs una línia esmentant que el Taller Gran era allà mateix.

    VN:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +1 (de 1 vot)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada