Passeig de les Brodadores

El 6 de febrer d’enguany, el Ple de l’Ajuntament acordà que l’any 2014 seria “L’any de les brodadores”. ACORD.

Dins els actes per commemorar aquest any, ahir vespre es procedí a la inauguració del Passeig de les Brodadores (Carretera de Son Servera). El batle, acompanyat de la majoria de memebres del consistori i d’un grup de brodadores, procedí al descobriment de la placa que dóna nom al passeig.El batle explicà que es podran emprar de manera indiferent els noms de carretera de Son Servera o Passeig de les Brodadores i que, és intenció de l’Ajuntament procedir a fer algunes actuacions en aquesta via per adequar-la com a passeig.

3 pensaments a “Passeig de les Brodadores

  1. No entenc com és que la placa s’ha col.locat a l’alçada del carrer Gabriel Carrió i en la paret de la ferreteria quan el més lògic hagués estat a l’alçada del carrer de la Mar que és on hi va haver el darrer Taller Gran. Almanco hagués tingut més sentit. Supòs que deu ser una d’aquestes coses que a Sant Llorenç es fan sense pensar-les no?

  2. Estic d’acord amb l’opinió d’en Rafel. I, si s’hagués posat allà on diu, la placa també podria haver inclòs una línia esmentant que el Taller Gran era allà mateix.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.