Què en trobau?

Recordem que ahir ens enviaren un cartell de Maó que alertava de cuidar bé el mobiliari urbà ja que tenia un gran cost (el cartell l’especificava). Entre altres coses sortien unes papereres (i el seu cost) que curiosament són les mateixes que les que ens ha posat el nostre Ajuntament i per això  aprofit per connectar-ho amb aquella crítica que na Catalina Ferrer va fer-ne. Recordem que es queixava que pagàvem 335 euros per cada una, a pesar que a Maó sembla que encara n’han pagat més (450 euros segons el cartell).

Així que la pregunta avui és doble: Us agrada el disseny de les noves papereres? Trobau que són massa cares o estan bé?

Contestau a través dels comentaris!

cart

7 comentaris a “Què en trobau?

 1. Personalment m’agrada el disseny (sempre pensant que són papereres) i si les volem així i no les típiques és normal que en paguem un poc més, i pel que sembla no som es “més curts de sa classe” ja que veig que per Maó la cosa encara costa més. Jo crec que és ben hora de conscienciar-nos que tot val diners i l’important és que ho hem de cuidar.
  Sobre el preu… si volem una cosa guapa és normal pagar un poc més i si han d’estar al carrer major val la pena que siguin atractives. Ja podem discutir si és necessari posar-les totes d’aquest tipus per a tots els carrers o només als semipeatonals i principals…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +2 (de 2 vots)
 2. Avui les he vistes i m’han agradat. Si aquest és el preu no les trob gaire cares per lo que sòl costar aquest material, això sí, no estaria malament saber perquè aquestes mateixes papereres li costen 115€ (19.000 pesetes) més cada una a l’ajuntament de Maó. No ho trob gaire normal i tenint en compte que a Maó en deuen haver comprat moltes més que a Sant Llorenç… Multiplicau €€€€

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +1 (de 1 vot)
 3. Sento no compartir la vostra opinió. Pau, tu dius que volem, suposo que és per allò del “nos majestàtic” que parla de tots com a poble quan la decisió l’han presa al marge del mateix, qui ha decidit el disseny? per què no s’han estudiat altres propostes? (i si s’han estudiat perquè no apareixen a les actes?) Per què el poble, respresentat pels tots els membres de l’Ajuntament, no sols l’equip de govern, no hi té ni veu ni vot? Lo dels més curts de la classe idò què vols que et digui per què sempre ens comparam amb els que ho fan encara pitjor enlloc d’intentar millorar prenent exemple dels que ho fan millor. Quan als preus del mobiliari urbà, evidentment cal més consciència ciutadana, el que paga l’Ajuntament ho pagam tots però això no exclou la responsabilitat que té aquest organisme de mantenir el mobiliari en condicions de neteja i manteniment.
  EL carrer Major, em toques el punt feble Pau, crec que hi ha tres papereres en tot el carrer que és un autèntica vergonya, els adoquins presenten un pèssim estat de conservació, estan bruts i plens de clots, és també culpa dels ciutadans o de l’administració que no va preveure que aquest sistema no soportaria el pas constant de camions i cotxes?
  I segueixo amb la mateixa pregunta: Què se n’ha fet de l’antic mobiliari? On són les papereres “antigues”? HI ha un estudi fet per determinar la localització de les mateixes o s’han fet a dit, com l’elecció del pàrquing de bicis de davant el portal dels homes,? En posaran més als barris on no n’hi ha? Les preguntes, que han estat fetes per escrit a l’ajuntament queden sense contesar…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
  • Potser m’hagi equivocat emprant el “nos majestàtic”, simplement era la meva opinió, cadascú en deu tenir una. Només volia expressar que a mi (i només a mi je je ) m’agrada aquest disseny i que precisament com tu dius del carrer major q cal cuidar-lo més, una bona primera passa és posar-hi papereres amb un poc de disseny i no unes qualsevols. I això té un preu… Amb això no vull dir, com tu apuntes, que la resta del carrer estigui bé. Tu que hi vius ho deus saber millor…
   Sobre el preu… no és que a Menorca siguin més curts, és que realment el mobiliari urbà té un preu (aquí i per tot com s’ha pogut comprovar) i cal cuidar-lo.
   Sobre la falta de transperència a l’hora d’elegir aquestes papereres i saber què se n’han fet de la resta és una cosa que malauradament ja ens han avesat tots els polítics i ho veim dia sí i dia també. Vols dir que algun dia canviaran?

   VN:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)
 4. Si depèn de mi i tant que canviaran! entre d’altres coses perquè desde card.cat ens donarieu força més canya perquè així fos 😉 bromes a part, repeteixo: si de mi depèn i tan que sí, començaria per publicar per Iternet i en vídeo totes els plens, en canviaria l’hora perquè hi pogués assistir més gent, les meses de contractació, de poder ser, serien públiques, tots els membres de l’Ajuntament, tots, tendrien dret a assistir a les Juntes de Govern i a les reunions de l’empresa Bellver S.A, em reuniria periòdicament amb les associacions del poble per saber quines són les seves necessitats, no per dir quines són les meves, em reuniria amb els membres de l’oposició, sí, també els de l’oposició,tantes vegades com fos possible i necessari no per informar del què vull fer, sinó per escoltar diferents veus sobre el que es considera prioritari…. Si em creus o no.. no ho sé, la decisió és teva de voler canviar les coses, t’apuntes?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 5. M’estàs proposant fer un partit o que te voti? ji ji ji
  Ara seriosament, no pos en dubte ses teves bones intencions, però em permetràs que després de més de 30 anys de democràcia amb ben poca transparència sigui un poc escèptic, no perquè no me fiï de tu sinó perquè tots els polítics (del primer al darrer) fins ara m’han demostrat que miren més pels interessos del partit que del poble. Si això ens convé electoralment pactam i firmam a favor, però sinó no pq se va més a “anar a fotre el partit contrari” i fer-se travetes que mirar pel conjunt del poble. I mentre el sistema funcioni així…
  Però si es dóna el cas que entris a l’ajuntament, i ho canvies, tranquil·la que jo seré el primer que te donaré l’enhorabona.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 6. entenc el teu esceptisisme, al 100%, no ho dubtis; però no dubtis que si estessis on estic jo, encara tindries més ganes de canviar-ho.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada