El gust és nostre!

Diumenge 11 d’octubre a les 20 hores a la sala Fornal representació de El gust és nostre!

Definiria “El gust és nostre!” com un espectacle de sabors sensorials i paisatges musicals. Com qui buida l’equipatge de la maleta que l’ha acompanyat des de l’època de l’aprenentatge i la tornar a omplir per seguir pel fascinat viatge de la vida. És l’espectacle que vam voler fer aquell estiu de 2014, al poble d’Orient, on assajarem després d’haver fet dues prèvies a Sineu i Manacor i veure la resposta positiva del públic. Ara ja són més de vint les funcions realitzades per Mallorca, València i Catalunya.

A la manera d’un menú gastronòmic emprenem un viatge per la vida enmig d’una posada en escena entre llibres, làmpades, estris de cuina i dos músics disposats a compartir vivències i sentiments. En aquest recorregut, en una dramatúrgia basada en entrevistes, cartes, memòries de diferents poetes, s’enceta un pont amb l’espectador en la necessitat de veritat a la vida, a l’art, a l’escriptura. Textos de Joan Margarit, Miquel Àngel Riera, J.V Foix, Bernat Nadal, Blai Bonet, V.A. Estellés,Ovidi Montllor, Jaume Santandreu, R.M. Rilke, Hilari de Cara, Agustí Bartra, SalvatPapasseit,Guillem d’Efak, Damià Huguet.

DRAMATÚRGIA, CONCEPTE DE L’ESPECTACLE: Joan Gomila

DIRECCIÓ i CREACIÓ AMB OBJECTES: Andrea Cruz

INTERPRETACIÓ: Joan Gomila Cesc Montané Enrique Barrenengoa

IL·LUMINACIÓ: Cesc Montané

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada