Jaume Santandreu: Marginàlia

Fa deu mesos, al carrer Asival, 4, del polígon de Son Valero, s’obrí el taller de Ca’n Gazà , Marginàlia. Aquest nou taller substituí el que l’associació tenia a sa Casa Llarga.

Es tracta d’un projecte d’inserció per a persones que han patit o pateixen alcoholèmia o toxicomanies. El plantejament és senzill: a través del treball de recuperació de roba, mobles, llibres i altres objectes, les persones implicades treballen i en recullen el fruit. Es tracta d’un programa que posa el treball en el punt de mira, com a element de dignificació personal i d’ajuda col·lectiva per als residents de Can Gazà.

Marginàlia accepta donacions de roba, mobles, quadres, llibres, vaixelles, …. que, degudament tractades, passen a omplir una nau enorme, llogada per l’entitat, on també hi ha el taller de reparació, restauració i entapissat de mobles.

Diumenge passat, dia del Ram, vaig fer una visita al local i vaig mantenir una llarga conversa amb Jaume Santandreu. Vos deix les imatges i un tall de veu d’en Jaume que resumeix l’esperit d’aquesta iniciativa.

VEU DE JAUME SANTANDREU

En paraules d’en Jaume aquest projecte és “Marginàlia, taller de Ca’n Gazà, on llibres, vestits, mobles, vides i utopies cerquen l’oportunitat d’una segona mà”.

Marginàlia està situat al carrer Asival, 4, Polígon Can Valero. Palma. Telèfon 609318 204 i 670 053 824 i està obert els matins i horabaixes (de dilluns a dissabte) i els diumenges dematí.

ABCDEFG HIK

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada