Jaume Santandreu: Marginàlia

Fa deu mesos, al carrer Asival, 4, del polígon de Son Valero, s’obrí el taller de Ca’n Gazà , Marginàlia. Aquest nou taller substituí el que l’associació tenia a sa Casa Llarga.

Es tracta d’un projecte d’inserció per a persones que han patit o pateixen alcoholèmia o toxicomanies. El plantejament és senzill: a través del treball de recuperació de roba, mobles, llibres i altres objectes, les persones implicades treballen i en recullen el fruit. Es tracta d’un programa que posa el treball en el punt de mira, com a element de dignificació personal i d’ajuda col·lectiva per als residents de Can Gazà.

Marginàlia accepta donacions de roba, mobles, quadres, llibres, vaixelles, …. que, degudament tractades, passen a omplir una nau enorme, llogada per l’entitat, on també hi ha el taller de reparació, restauració i entapissat de mobles.

Diumenge passat, dia del Ram, vaig fer una visita al local i vaig mantenir una llarga conversa amb Jaume Santandreu. Vos deix les imatges i un tall de veu d’en Jaume que resumeix l’esperit d’aquesta iniciativa.

VEU DE JAUME SANTANDREU

En paraules d’en Jaume aquest projecte és “Marginàlia, taller de Ca’n Gazà, on llibres, vestits, mobles, vides i utopies cerquen l’oportunitat d’una segona mà”.

Marginàlia està situat al carrer Asival, 4, Polígon Can Valero. Palma. Telèfon 609318 204 i 670 053 824 i està obert els matins i horabaixes (de dilluns a dissabte) i els diumenges dematí.

ABCDEFG HIK

 

Un pensament a “Jaume Santandreu: Marginàlia

  1. Nía ven poques com voste de persones. Sr Sant Andreu. Pero jo emb 37 any I aguet petit cancer celabral 8any, I una family que no me secta com sonc perca sempre ejudad o ma tirat ajuda o se amiga dun meginat Soc un vixo rrarro a cameva. Despres esteim rodeas de polits, nomes interests perfe demagogia, y roba yno ajuda a ningu. Comensat per colsevol petit politic ni Mes, Más, PODEM, ni ostias en vinagres son uns FIS d….. Que no fan sa travate a gent que volem fe es be o que ens ajudin. En señor Cecil en coneix personalmente de petita I sap qui sonc I donc venc aunque qui MA criat y na donat aquex valora I creixias vasa la meva predina(2 mare). Esper poder conexerlo en persona día 7 de desembre a la seva seu. Una Abras

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.