Vergonya, cavallers!

Vosaltres creieu que si el municipi de Sant Llorenç acollia tres famílies de refugiats d’aquells que expulsen de la Unió Europea passaria res? Us sembla que entre l’Ajuntament i els veïnats no podríem assumir perfectament l’estança i la manutenció d’una dotzena de persones, posem pel cas? Pensau que la idiosincràcia llorencina es veuria perjudicada amb la incorporació d’una dotzena de migrants de cultura i creences diferents? I si a Sant Llorenç no passava res, pensau que passaria res si feien el mateix a la resta de municipis espanyols?

Idò farem una simple multiplicació: 8.116 municipis x 12 persones = 97.392 refugiats. Estic convençut que Espanya podria assumir sense problemes aquesta xifra. Ja sé que hi ha municipis molt més petits que el nostre, però també n’hi ha molts que són més grans i, en conjunt, l’impacte encara seria més petit a nivell de tot l’Estat, ja que en el cas de Sant Llorenç suposaria, més o manco, un immigrant per cada 667 llorencins, mentres que a Espanya només arribaria a un immigrant per cada 447 espanyols, amb xifres del 2013.

Davant aquests números fets de qualsevol manera, quina ha estat la resposta del Govern d’Espanya: s’ha compromès a acollir-ne 16.000, però fins al dia d’avui només n’hem acollit 18! A què esperen? A què es morin de fred o de fam? I la Comunitat Europea, què ha fet? Tornar-los enviar a Turquia, on els tracten com a bestiar. No estan, uns i altres, empegueïts?

Vergonya, cavallers!

3 comentaris a “Vergonya, cavallers!

  1. Quan aquell nin es va ofegar semblava que les consciències dels nostres dirigents s’ablanarien, però les deuen tenir de formigó, a les consciències, perquè de llavors ençà no han fet res per solucionar la situació.

    VN:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +1 (de 3 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada