Baptisme de busseig solidari a Radsort a favor de l’Associació Àngles sense Ales de Balears

Al centre de Radsport de Son Servera, va tenir lloc la presentació de l’esdeveniment benèfic que es celebrarà el proper dia 26 de novembre, a les 16: 30h.
L’activitat que es va a realitzar és un “Baptisme de Busseig”,és a dir, una iniciació a aquesta disciplina, però amb la peculiaritat de fer-ho a la piscina.
Es tracta d’un esdeveniment benèfic, a favor de la Associació Àngels sense Ales Balears. És una associació sense ànim de lucre creada gràcies al treball voluntari de personal de l’Hospital Son Espases, del departament de cures pal·liatives pediàtrics.
Presentaren l’acte Susana i Maria, d’Àngels sense Ales Balears, Antonio Tocornal, d’Albatros Diving Cala Bona, que seran els encarregats d’impartir l’activitat, i Clara Ruiz, de Radsport Son Servera, la qual va manifestar:”Creiem que pot ser un esdeveniment bonic, diferent, divertit, i per una bona causa, ja que tot el recaptat amb les inscripcions anirà destinat a aquesta associació ”
IMG_20161108_172236

CARTEL BAUTISMO BUCEO EN RADSPORT SONSERVERA

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada