Bitxets d’estiu

L’estiu sempre deixa imatges peculiars. Banyadors, platges, postes de sol (d’aquí el “i és que estic de puta mare d’ençà que és en s’estiu…)… però a vegades també deixa lloc per l’aparició  de la fauna mallorquina més diminuta. Tarantes, abelles, vespes, mantis… Mirau-ho si no:

PD: Guillem Pont te cedesc els drets perquè n’utilitzis les imatges com millor te pareixi als teus articles de reflexió, tu que tens aquest admirable art de la “relació i els vincles” entre pensaments i fotografies.

Un comentari a “Bitxets d’estiu

  1. Gràcies. En tot cas citaré la font. Delicioses aquestes del cavall de serp amb gotinoies a l’esquena.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada